RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Як і де в Україні зустріти рік Бика: кращі ідеї для свята

Наближається улюблене усіма свято - Новий рік, коли, за традицією, всі намагаються зустріти перші його хвилини якомога веселіше і яскравіше.

Де і як можна організувати неповторну зустріч Нового 2021 року, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, в складних умовах сьогодення, пише видання 24 канал.

Зустріти Новий рік з друзями в іншому місті

Хоча в іншому місті також можуть бути ті ж самі карантинні обмеження, варто зважитись на зміну умов. Адже поїздка в інше місто – це завжди нові враження та емоції! Це хороший привід навідати старих друзів, яких ви давно не бачили, та зустріти Новий рік у новому місці.

Влаштувати новорічну вечірку вдома

Можна відвяткувати зустріч Нового року вдома і це буде зовсім не нудно, якщо заздалегідь придумати розважальну програму з іграми і танцями, прикрасити помешкання новорічним декором, підготувати новорічний плейлист та запросити найкращих друзів разом приготувати святкову вечерю.

Зустріти Новий рік на природі

Це чудовий варіант для тих, хто хоче бути ближче до природи і кого не страшать звичайні проблеми людей у походах. Глемпінг - "будиночки" на природі, які можуть виглядати як великі шатра або ж куполи, нічим не поступатись готельним номерам. Організатори такого незвичайного відпочинку, як правило, продумують цікаву програму для відвідувачів.

Зустріти Новий рік в горах

Якщо у вас збирається велика компанія і ви плануєте гуляти всю ніч, обирайте котедж у горах. У таких великих будинках вам буде де розміститься, а сусіди не приходитимуть з проханням припинити гуляння. Чашечка кави з виглядом на прекрасні засніжені гори 1 січня стане для вас чудовим спогадом на все життя.

Долучитися до українських традицій

В Україні існує своя традиція святкування Нового року та Різдва. Одна з найяскравіших – Маланка.Традиційно святкується на Василя (13 – 14 січня), але в деяких регіонах меланкувати починають з 31 грудня.

Раніше "Апостроф" зібраврекомендації подарунків для дітей різного віку.