RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Закували машину в ланцюги: водія незвично покарали за "неправильну" парковку, відео

В Росії радикально боротися з порушниками правил паркування - там автомобіль закували в ланцюги за парковку на "чужому" місці.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Бушующий мир", де опублікували відповідне відео "ув'язнення" машини.

Епічний випадок стався на Сахаліні: автомобіль чоловіка закували в ланцюги через те, що він залишив свою машину, як виявилося, на "чужому місці".

Власник машини розповів, що він на ніч припаркував свій автомобіль біля офісної будівлі якоїсь компанії і пішов додому. Коли вранці він повернувся до своєї іномарки, то виявив, що ручка однієї з дверей скована ланцюгом із замком.

На цьому пригоди не закінчилися - невдовзі з будівлі вийшов якийсь чоловік, який заявив, що віддасть ключ від замка в разі виплати йому "компенсації" у 15 тисяч рублів. Саме у стільки власнику Daihatsu Move оцінили паркування на "чужому" місці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Києві "герою парковки", який перекрив своїм автомобілем тротуар, піднесли несподіваний "сюрприз", після якого він точно буде думати, де залишити своє авто. Там мешканці просто перекинули припаркований на тротуарі автомобіль.