RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Новицька напередодні смерті відправила смс своєму екс-бойфренду: нові деталі загибелі українки в Туреччині

Незадовго до своєї загибелі громадянка України Христина Новицька, тіло якої було виявлено в курортному турецькому містечку Мугла під Бодрумом, прислала смс своєму колишньому бойфренду, в якому говорила про свою смерть.

Нові подробиці смерті українки повідомляє CNN.

Як стало відомо виданню, незадовго до смерті неназваний бойфренд Христини, який має будинок в Бодрумі, отримав текстове повідомлення на телефон. "Якщо я помру, ти подбаєш про мою сім'ю?", - запитувала у нього українка.

Молодий чоловік, який працює агентом з нерухомості, підтвердив, що отримував смс від своєї колишньої дівчини такого змісту, але він відразу його стер. За його словами, з Христиною він не бачився майже півроку.

"Я видалив його (повідомлення, - "Апостроф"), тому що одружений. Ми давно не зустрічаємося. Вона зв'язалася зі мною, коли приїхала в Бодрум в липні, тоді ми зустрілися", - цитує його заяву видання.

Про неназваного бойфренда відомо, що він, крім Бодрума, також має будинок в Києві.

Нагадаємо, що українку виявили на стільці з поліетиленовим пакетом на голові, її руки були скуті наручниками за спиною. У поліції заявили, що дівчина наклала на себе руки, зараз слідство розглядає дві версії трагедії: самогубство і умисне вбивство.

Як повідомляв "Апостроф", турецька поліція вважає, що Христина Новицька, яка працювала моделлю, переживала депресію через відсутність роботи під час пандемії, але точна причина смерті не встановлена.