RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Втратили багато часу: в Житомирі розгорівся скандал навколо смерті немовляти в пологовому будинку, відео

У Житомирі розгорівся скандал навколо смерті новонародженого немовляти в пологовому будинку - мати дитини стверджує, що їй довго не надавали допомогу, незважаючи на кровотечу.

Про це повідомляє ТСН.

32-річний Віталій та 22-річна Людмила чекали народження первістка, вагітність протікала без ускладнень, але на 35-му тижні жінка відчула сильний біль у животі. У пологовий будинок її доставила "швидка", але породіллі довелося провести більше години в приймальному відділенні.

Далі жінку направили в пологове відділення, де зробили кесарів розтин. Хлопчик народився живим, але незабаром помер, причиною назвали сильну гіпоксію.

Медики запевняють, що надали всю необхідну допомогу породіллі, але на встановлення діагнозу потрібен був час. Медичний директор Житомирського обласного перинатального центру Людмила Асташкина зазначила, що у пацієнтки виявили відшарування плаценти, через що зробили кесарево.

Батьки дитини стверджують, що в пологовому будинку підробили історію пологів, і звернулися в поліцію. Якщо вину медиків доведуть, їм загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Києві розгорівся скандал навколо смерті дитини в елітному пологовому будинку.