RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

В Індії у лікарні загинули десять немовлят: їх смерть була жахлива

В Індії загинули десять немовлят, деяким з них було всього кілька днів. Немовлята загинули під час пожежі, що сталася в одній з індійських лікарень 9 січня 2021 року.

Про це повідомили журналісти таблоїду BBC.

Прем'єр-міністр Індії Наренда Моді назвав загибель немовлят "несамовитою трагедією". На даний момент представники МНС не можуть назвати причину загоряння. Керівник Міністерства охорони здоров'я штату Раджеш Топі заявив, що одна з можливих причин - коротке замикання, але інформація не отримала підтвердження.

Співробітники лікарні, в якій сталася пожежа, повідомили, що НП сталася приблизно о 02:00 за місцевим часом. Рятувальним роботам завадили безперервні вибухи всередині відділення. Одна з чергових медсестер сказала, що вона попередила владу, коли побачила дим, що виходить з відділення по догляду за новонародженими. Лікарні вдалося врятувати сімох немовлят, але десять дітей померли. Найстаршій дитині було всього три місяці.

Прем'єр-міністр країни опублікував в Twitter повідомлення, де написав, що всі його думки з сім'ями загиблих.

Як писав “Апостроф” раніше, стали відомі подробиці звірячого вбивства двох дітей на Закарпатті. З'ясувалося, що співмешканець їх матері вбив хлопчика і дівчинку, коли вони разом з дорослими відпочивали в сауні.