RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Експерт розповів, як "найшвидший кандидат" в мери Харкова Добкін "сумує" про друга на Мальдівах

Михайло Добкін, який найпершим заявив про намір стати мером Харкова, займається не вирішенням проблем міста, а відпочинком на Мальдівських островах.

Про це розповів політолог і журналіст Кирило Сазонов.

Сазонов зазначає, що саме на Мальдівах водяться 48 видів креветок, які "Добкін так любить готувати у себе в шикарному будинку". У той же час в Харкові сталася пожежа в будинку для літніх людей, був введений траур. Крім цього, в місті і області тривають тарифні протести.

"А "найшвидший кандидат" у цей час на Мальдівах… Тепер Михайло Маркович не тільки ментально, але й фізично далекий від Харкова", - зауважив Сазонов.

"Так, на Мальдівах, напевно, добре. Віскі, креветки, пальми і море. Красиво жити політику не заборониш, та й навіщо? Ось тільки до чого тут Харків з усіма його комунальними справами, при чому тут зростання тарифів і повсякденні проблеми пересічних громадян? Ні до чого", - зауважив політолог.

Мальдівський відпочинок Добкіна припав також на 40 днів із дня смерті колишнього міського голови Харкова Геннадія Кернеса, який помер через ускладнення, викликані коронавірусом. З метою вшанування пам'яті ексмера у місті пройшов флешмоб - близько 900 автомобілів вишикувалися в знак "V", який є символом перемоги і асоціюється у харків'ян з Кернесом.