RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, яких найлегше наврочити - два з них чекають великі зміни в рік Бика

Астрологи назвали шість знаків Зодіаку, яких найлегше наврочити. Два з них у 2021 році чекають зміни.

Про це повідомляє "Попкорнnews".

Відзначається, що, на відміну від порчи, наврок буває ненавмисним.

Водолій, Терези і Близнюки

Це знаки Повітря. Саме вони найбільш схильні до впливу "лихого ока". Цим знакам Зодіаку радять якомога частіше проводити енергетичні чистки себе і свого будинку. Уберегти від навроку можуть спеціальні амулети, які треба завжди тримати при собі.

Козероги, Діви і Стрільці

Відносяться до знаків Землі. Їх енергетичний бар'єр сильніше, ніж у Повітряних знаків, але їм теж потрібен захист. Головне місце сили цих знаків - будинок, в якому знаходиться їхня сім'я. В оточенні близьких кровних родичів Стрільці, Діви і Козероги можуть нічого не боятися.

Ресурс Rsute пише, що два з перерахованих вище знаків Зодіаку, Діву і Терези, чекають великі зміни навесні 2021 року.

Діва

2021 рік стане сприятливим для тих представників знаку, що захочуть кардинально змінити своє життя, і будуть наполегливо рухатися до своєї мети. Деякі Діви зможуть заробити пристойну суму, яку можна використовувати як "подушку безпеки" у важкій ситуації. Багато Дів по-іншому подивляться на світ навесні 2021 року та заново розставлять пріоритети і цілі. Ті, хто зважиться почати життя з нуля в цей період, зможуть багато чого досягти в житті. Самотні Діви можуть зустріти свою любов і наведуть порядок в особистому житті.

Ваги

У рік Бика цей знак чекають приємні зміни, які почнуть збуватися навесні. Терезам потрібно бути впевненими в собі, проявляти старанність і сміливість. Також важливо в будь-якій ситуації зберігати позитив і з гордо піднятою головою зустрічати труднощі. Подолавши їх, вони стануть справжнім лідером у своєму житті.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи розповіли, що може образити і розлютити різні знаки Зодіаку.