RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Названо надійні бюджетні іномарки - не бояться поганих доріг

Раніше автоексперти назвали кращі авто з високим кліренсом, тепер же вони розповіли про найнадійніші машини для експлуатації в умовах поганих доріг.

Про це пише "АвтоІнтерес".

5 місце Сhevrolet Lacetti

Сhevrolet lacetti дебютувала в 2004 році. Це міцна і надійна машина. Слабким місцем вважається рульова рейка, яку треба періодично, раз в 50 тисяч кілометрів підтягувати, але загальний термін її служби все одно пристойний 170 - 200 тисяч кілометрів. Фахівці радять вибирати екземпляри молодше 2007 року, на більш ранніх авто зустрічалися проблеми з випускними клапанами.

4 місце Hyundai Elantra xd

Hyundai Еlantra xd стала однією з тих машин, яка допомогла корейським автомобілям змінити свій імідж в кращу сторону. Вона надійна, досить комфортна і при цьому досить демократична за ціною. Підвіски у авто дешеві і надійні, проте дещо галасливі. Всі коробки передач в цілому дуже надійні і 250-300 тисяч кілометрів при спокійному стилі водіння і регулярній заміні масла вони проїжджають легко. Мотор здатний пройти до капремонту 250-350 тисяч кілометрів.

3 місце Skoda Octavia

У плані надійності Octavia в цілому дуже хороша. Найменше проблем доставляє автомобіль з атмосферним мотором 1.6 на 102 к.с. і на механіці, хоча і з "автоматом" ймовірність проблем мінімальна. На машинах випуску до 2008 року можна зустріти вічний і прекрасний 1. 6 літровий мотор на 102 кінські сили, що відрізняється простотою і довговічністю.

2 місце Nissan Almera classic

Користується стійким попитом на вторинному ринку завдяки своїй надійності, комфортності та доступній ціні. Nissan Almera може похвалитися якісним оздобленням просторого салону з добре підібраними деталями інтер'єру. Вся серія моторів відрізняється вдалою конструкцією. З кузовом, салоном, електрикою, двигуном, підвіскою, гальмами у машини особливих проблем немає.

1 місце Renault Logan

Цей автомобіль надійний і безвідмовний навіть на поганих дорогах і бездоріжжі. Ходова частина авто відома своєю міцністю, слабких місць просто немає. Надійність і ресурсність двигуна, коробки передач і кузова вражає. Logan оснащений енергоємною підвіскою, яка відмінно справляється з поганими дорогами. У нього також місткий багажник.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автоексперти назвали кращі бюджетні авто, які рідко ламаються і витрачають мало палива.