RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Собака народила цуценя-циклопа - у нього одне око і два язики: фото і відео

Дивовижний випадок стався на Філіппінах. Там народилося цуценя-циклоп. Фото унікального малюка показала в мережі його господиня.

Про це написав сайт Dailystar.

Господиня цуценя розповіла, що її собака, яка 6 лютого народила двох цуценят, вже в досить похилому віці, і потомства від неї давно ніхто не чекав. Однак це сталося.

З двох цуценят, один був абсолютно здоровий, але то яким виявився другий вразило всю сім'ю Емі де Мартін, яка живе в провінції Аклан на Філіппінах.

Другий щеня був альбіносом, у нього виявилося дві Язики, які визирали з пащі по обидва боки, повністю був відсутній ніс і найдивніше було наявність всього одного ока посередині мордочки.

Саме через очі малюк відразу отримав прізвисько Циклоп.

Власники дуже сподівалися, що вдасться врятувати незвичайного цуценя, намагалися годувати його спеціальною сумішшю, але через відсутність повноцінного носового дихання малюк не дожив до ранку.

Ветеринари пояснили, що така генетична мутація могла виникнути в результаті того, що собака, будучи вагітною з'їла якийсь токсин або ж її вік уже не дозволив виносити здорове потомство.

Емі не буде ховати цуценя, а вирішила зберегти його в спеціальній скляній коробці, щоб пам'ятати про нього завжди.

Читайте також: 10 випадків, коли крихти-цуценята ставали справжніми велетнями - кумедні фото "до" і "після".