RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Україну накриє нова хвиля морозів до мінус 29 і снігопади: де буде найхолодніше

19-го лютого в Україні знову похолодає - температура опуститься до -24-29 градусів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, 18-го лютого температура повітря трохи підвищиться, хоча все одно буде мороз. Найближчої ночі в Україні очікується -7-14 градусів, на північному сході -15-22 градуси, на півдні та заході -3-9 градусів, на Закарпатті близько нуля.

У північних областях -7-14 градусів, на решті території -2-7 градусів, на півдні -2+3, на Закарпатті та в Криму +1+5 градусів.

Сніг ймовірний на Заході, у південній частині та подекуди у центральних областях. На решті території - без істотних опадів.

Синоптик зазначає, що 19-го лютого на Україну обрушиться нова потужна порція холоду - стовпчики термометрів опускатимуться місцями до -24-29 градусів.

У Києві 18 лютого, за даними Діденко, серйозні опади малоймовірні. На дорогах буде слизько. Вночі та вдень температура повітря буде приблизно однаковою - 10-12 градусів морозу. На вечір похолодає до -16-18 градусів.

"У ніч на п'ятницю може врізати до -20 градусів, а на околицях столиці ще нижче", – повідомила синоптик.

А ось з неділі-понеділка до нас прийде відлига і навіть "плюси".

Нагадаємо, раніше завідуюча відділу кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіра Мартазінова розповіла, коли в Україну прийде потепління.