RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Кращі тости до 8 Березня для корпоративів і застілля з друзями

До Міжнародного жіночого дня 8 Березня залишається декілька днів, в ці дні традиційно відбуваються святкові корпоративи в колективах і застілля з друзями, коли всі спішать привітати дорогих серцю жінок.

"Апостроф" зібрав красиві і оригінальні тости до застілля на 8 Березня.

***

Все найкраще і найгірше в моєму житті від жінок. А що є ще в житті, окрім доброго і поганого? Так давайте вип'ємо за жінок, які дарують і радість, і печаль, і саме життя!

***

Побачивши красиву троянду, метелик попросив напитися нектару. Троянда відмовила в цьому. Пролітаючи далі, він побачив другу троянду, яка із задоволенням надала йому свій нектар. Вночі піднявся сильний ураган і троянда, наповнена нектаром, зламалася від своєї ваги, а троянда без нектару процвітає і далі. Так вип'ємо за жінок, які не ламаються!

***

Я піднімаю свій келих за 8 Березня - єдиний день в році, коли жінка погоджується зі всім, що говориться в її адресу!

***

Чоловікам завжди складно знаходити для жінок потрібні слова і потрібні суми. Вип'ємо за те, щоб у наших чоловіків завжди знаходилися і необхідні слова, і потрібні суми.

***

Велика Коко Шанель говорила, що жінка має той вік, який заслуговує. Так давайте вип'ємо в цей березневий вечір за ваше 18-річчя!

***

У народі кажуть: "Якщо хочеш прийняти правильне рішення, порадься з дружиною і зроби навпаки. Я п'ю за наших дружин, які дають нам можливість в складній ситуації знаходити правильне рішення.

***

З давніх-давен повелося, що світом керують чоловіки. У той же час чоловіками керують жінки. Так давайте вип'ємо за тих жінок, які керують світом.

***

Шукати істину не те ж саме, що бажати жінку. Вип'ємо за істину, яку я знайшов: шукайте жінку!

***

Вип'ємо за те, щоб попит на жінок перевищував пропозицію!

***

Озброєна жінка - це та, якій чоловік віддав свою зброю за можливість бачити її обеззброєною. За обеззброєних жінок, які вражають наповал озброєних чоловіків !!

***

Раніше "Апостроф" назвав найкращі ідеї подарунків на 8 березня для мами, дружини, сестри, бабусі і колег.