RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Парижі поліція очистила набережну Сени від порушників карантину, фото і відео

У Парижі співробітники правоохоронних органів "допомогли" людям покинути набережну Сени. Вся справа в антікоронавірусних заходах, які діють у Франції.

Про це повідомляє L'obs.

Поліцейські Парижа повідомили, що громадяни не дотримуються прийнятим для запобігання коронавирусной інфекції COVID-19 заходам. Зокрема, мова йде про жителів, які прийшли на набережну Сени. На набережній було багато відпочиваючих, велика частина яких не використовувала засоби індивідуального захисту і забули про соціальне дистанціювання.

Поліцейські змушені були втрутитися і розігнати всіх, хто відпочивав на набережній. 4 березня прем'єр-міністр Франції Жан Кастекс заявив, що громадяни країни повинні дотримуватися антікоронавірусних заходів. Але порушуючи їх, вони примушують владу до введення додаткових обмежень.

Голови департаментів думають над тим, щоб заборонити деякі заходи, а також обмежити доступ до самих відвідуваних місць у вихідні дні.

Як писав "Апостроф" раніше, суд засудив екс-президента Франції Саркозі до реального тюремного терміну, в чому його звинувачують.