RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

28 червня

Всі новини

"Хочу наголосити": лікар розповів про своє самопочуття після вакцинації від COVID-19

Лікар, який першим у Львівській області вакцинувалася від коронавірусу вакциною Covishield, що виготовлена за ліцензією AstraZeneca, розповів про повну відсутність будь-яких побічних ефектів.

Про це в інтерв'ю "ТСН" повідомив головний лікар Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Сергій Федоренко.

"Хочу наголосити, що ніяких побічних ефектів або якихось неприємних відчуттів у мене не було. Я в жовтні 2020 робив щеплення проти сезонного грипу, то відчуття тоді були неприємні. А зараз я взагалі не відчув ніяких змін", - сказав він.

Лікар зазначив, що після вакцинації у нього не піднімалася температура.

"Пояснюю всім скептикам: після вакцинації від COVID-19 у мене температура була 36,6. Ніяких катаральних проявів також не було. Тому можу з упевненістю як медичний працівник, як лікар, сказати, що вакцинацію я переніс добре, і вакцина від AstraZeneca не дає ніяких побічних ефектів ", - резюмував Федоренко.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео, на якому голові тибетського буддизму Далай-ламі роблять щеплення від коронавірусної інфекції COVID-19 вакциною Covishield. 85-річний Далай-лама не тільки прищепився вакциною Covishield, якій зараз почали прищеплювати українців, а й закликав усіх вибирати саме її, а не інші препарати.