RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Під Запоріжжям спалахнув скандал через знущання над студентом: відео

У Мелітопольському коледжі культури і мистецтв студенти знущалися над своїм товаришем і знімали все, що відбувається на відео. У поліції проводять перевірку.

Про знущання стало відомо з відео, яке однокурсник хлопця, який зазнавав булінгу, опублікував в телеграм-каналі Мелітополь.

На знятих кадрах видно молоду людину, яка лежить на ліжку, а поруч з ним інший студент коледжу імітує з ним статевий акт. На ще одному відео студенту дають ляпаси під сміх, який звучить за кадром.

Відео 16+ доступне за посиланням.

"Про мого одногрупника зняли ось це відео. Відео знаходиться у відкритій групі. Над хлопчиком знущаються і це всі знають, але "ти ж мужик, ти підеш скаржитися??". Як можна допомогти з боку?" - написав анонімний студент, попросивши не вважати це жартом.

"Знущаються з початку навчального року. Але була періодично дистанційка, тому не можна сказати, що це було часто. Але періодично це повторюється, весь гуртожиток знає і ірже, ніхто не заступиться", - уточнив він.

Прес-секретар Нацполіціі Запорізької області Олена Лебединська в коментарі ТСН підтвердила цей факт.

"За фактом матеріали були внесені єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події Мелітопольського РУП. Співробітниками ювенальної превенції розпочато перевірку", - повідомила вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Львові затримали двох студентів з Хмельницької області, які в ніч на 5 лютого облили червоною фарбою пам'ятник Степану Бандері.