RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

"Буковель" на локдауні - без туристів і з блокпостами на в'їзді: фото і відео з закритого курорту

13 березня гірськолижний курорт "Буковель" офіційно закрився на карантин. Таке рішення було прийнято через спалах коронавируса в Івано-Франківській області. Популярний український курорт попередньо буде закрито до 24 березня. Крім того припинили свою роботу підйомники.

Як видно на камерах спостереження, зараз на курорті пусто.

На кадрах видно повну відсутність туристів в "Буковелі".

Біля села Поляница, біля "Буковелю," повинні встановити додаткові блокпости. Переміщатися по цьому регіону дозволено буде лише місцевим жителям і тим хто офіційно працює в даному населеному пункті.

Поки обмеження будуть діяти з 13 по 27 березня. Адміністрація курорту виступила зі зверненням до гостей, які повинні були відпочивати в "Буковелі" в цей період і пообіцяли обміняти всі куплені послуги вже після 27 березня.

З'явилася інформація, що на сьогоднішній день вже складено 51 адміністративний протокол. 26 з них на операторів підйомників, а решта на підприємців, які продовжили працювати на території курорту.


Не виключено, що після 27 березня рішення про суворий карантин буде переглянуто. Однак на сьогоднішній день Івано-Франківська область в червоній зоні. А за останню добу там зареєстровано 719 нових випадків зараження.

Як писав "Апостроф" раніше, в мережі бурхливо відреагували на закриття курорту Буковель.