RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Porsche Cayenne Тіни Кароль і Tesla Ірини Білик: на яких авто їздять українські зірки, відео

У мережі розповіли, на яких автомобілях їздять українські знаменитості і скільки коштує автопарк зірок. Українські селебрітіс віддають перевагу елітним авто, а в деяких є сучасні електромобілі.

Відповідне відеорозслідування опублікували в YouTube-каналі Kyiv Live.

Співачку Тіну Кароль бачили на тюнингованій машині Porsche Cayennе з номерами реєстрації в Миколаївській області. В салоні таке авто коштує від 3 до 5 мільйонів гривень. Як виявилося, власником машини є Антон Попов – музикант з команди співачки.

Сама Кароль є власницею білого Land Rover, а також у її гаражі сім автомобілів марки Subaru, які дісталися їй від покійного чоловіка Євгена. Одна із улюблених машин співачки – Subaru Impreza STI за 2 млн гривень.

Настя Каменських їздить на Mercedes GLS 400 d вартістю близько 4 млн гривень. Співачка не водить авто самостійно – її супроводжує особистий водій.

Ірину Білик можна зустріти на електромобілі Tesla. Знаменитість розповідала, що автомобіль вона отримала майже даром – їй авто подарував друг на 30-ту річницю їхнього знайомства. Вартість такого авто - 1,5 млн гривень.

Співачка Оля Полякова обирає комфорт, тому їздить на великому бусі марки Chevrolet, вартість якого – 3 мільйони гривень.

Наталія Могилевська полюбляє машини Volvo. Вона вже декілька років їздить на автомобілях цієї марки, але з кожним роком купує новішу модель.

Зараз у артистки сріблястий Volvo ХС90 за 2 млн гривень.

Як повідомляв "Апостроф", в квартирі співачки Олі Полякової обвалилася стеля. Раніше артистка неодноразово скаржилася на протікання даху в її квартирі на Печерську (Київ), але тепер ситуація стала критичною: комунальні служби не прибрали з даху сніг, "потоп" продовжився, і в квартирі співачки завалилася стеля.