RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Активісти облили заправку "БРСМ-Нафта" "кров'ю" через можливе фінансування мережею партії Шарія

Представники організації "Національний Спротив" облили рідиною, схожою на кров, та заклеїли плакатами зі звинуваченням у фінансуванні проросійських сил, зокрема партії Шарія, одну з заправок мережі БРСМ у Києві.

Про це стало відомо із повідомлення організації у Facebook.

"Національний Спротив" завітав в гості до спонсорів Шарія – мережі заправок "БРСМ-Нафта". Журналістами були доведено, що БРСМ витрачає мільйони гривень "чорного налу" на фінансування цієї ватної шобли. Сьогодні ми прийшли, аби бариги зрозуміли – в Україні не місце пособникам окупантів і ми прикриємо кожне джерело, з якої отримують кошти проросійські шістки та агентура", – йдеться у повідомленні організації.

У "Національному Спротиві" також зазначили, що українські патріоти, добровольці та ветерани не будуть спокійно дивитись на те, як "кремлівська наволоч" фінансує підривну діяльність проти України".

"Всім, хто обрав для себе співпрацю з ворогом доведеться відповісти за свої дії", – резюмували у повідомленні організації.

Як повідомлялось раніше, журналісти-розслідувачі з програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" стверджують, що мережа автозаправних станцій "БРСМ-Нафта" фінансує діяльність політичного проєкту "Партія Шарія", лідером якого є блогер Анатолій Шарій. Про це йдеться в розслідуванні, автори якого посилаються на листування членів політичної сили.