RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Росія використовує "гітлерівський" метод: розвідник дав оцінку ескалації на Донбасі

Тактика Росії щодо України дуже схожа на поведінку гітлерівської Німеччини.

Про це "Апострофу" розповів учасник бойових дій і бойовий офіцер Петро Недзельський.

Путіна загнали в кут як звіра, він вкрай небезпечний - бойовий офіцер Петро Недзельський

"Згадайте, як Гітлер напав на Польщу. Була створена провокація, в польську форму були переодягнені німецькі солдати, офіцери Абверу, які нібито вчинили напад на прикордонну заставу німецьких військ, були вбиті німецькі військовослужбовці. І Гітлер тоді на весь світ закричав, що це Польща напала на них. Це стало підставою для агресії Німеччини проти Польщі і початку Другої світової війни. Це старе, як світ, але, на жаль, людство завжди стає на ті ж граблі", - зазначив військовий.

Недзельський додав, що дещо подібне робиться і зараз.

"Показують безпілотник, знищили "російську "дитину" ах, які кровожерливі ці українці". Налаштовують російську спільноту для того, щоб вона підтримала можливу майбутню агресію Росії проти України", - сказав військовий.

Він зазначив, що керівництво України правильно зосередило увагу світової спільноти. А світова спільнота повинна підключитися і допомогти Україні запобігти можливих наслідків, які можуть бути через ці провокації, і максимально можливу агресію Росії проти України.

Як повідомляв "Апостроф", 7 квітня, на екстреному засіданні Тристоронньої контактної групи учасники переговорів не змогли прийняти спільну заяву з приводу ескалації військового конфлікту на Донбасі через бажання російської сторони внести власні корективи в його текст.