RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Грошей немає, але ви тримайтеся: українців розгнівала заява Степанова про боротьбу з COVID-19

Глава МОЗ Максим Степанов заявив, що медична система України в умовах пандемії COVID-19 себе вичерпала, чим і розлютив українців в соцмережах.

Про це в своєму Facebook пише волонтер Леся Литвинова.

Напередодні міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що вони очікують зростання числа заражених коронавірусом в найближчі 10 днів, а медична система себе нібито вичерпала.

"Ми очікуємо протягом тижня - 10 днів, що будемо ще рости в рамках до 25-30 тисяч ... Ми це прогнозували, саме таке зростання кількості (хворих, - ред.) в третю хвилю. У тому числі за рахунок "британського штаму", який досить важкий, їм більше людей заражається", - стверджував раніше глава МОЗ.

На цю заяву відреагувала волонтер Леся Литвинова, додавши її їдкою фразою "грошей немає, коротше, але ви тримайтеся, а далі - самі, самі ....".

Слова Степанова розлютили і інших користувачів, які заявили, що міністр охорони здоров'я навіть не збирається "відмиватися від ганьби" після провалу боротьби з COVID-19. Деякі коментатори ледь підбирали слова на адресу глави МОЗ під публікацією волонтера.

"Господи, дай сил витримати всім своїм. І допомоги тим, хто рятує інших", "Якби міністр був самураєм, він би після цієї заяви повинен був зробити собі харакірі. Але він не самурай, ганьбу змивати не потрібно, потрібно гроші відмивати" , "МОЗ - це не сферичний кінь у вакуумі. хтось приймав бюджет, хтось розподіляв гроші за пріоритетами", "Коротше, все зрозуміло. Грошей немає, але ви тримайтеся. А ще швиденько можна злітати в Індію, отримати відкати, стати дуже багатою людиною, а потім вішати локшину на вуха по телевізору всім, іржати в душі від того, що ти несеш. І паралельно плодити свої компанії ... ", - написали українці в коментарях.

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Раніше ми розповідали, що в Раді хочуть відправити главу МОЗ Максима Степанова у відставку.