RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Названо п'ять кращих позашляховиків року - відрізняються потужністю і не підводять

Раніше автоексперти назвали позашляховики, що стали розчаруванням 2021 року, тепер же вони розповіли про найкращі машини в цьому класі.

Про це пише Нotcars.com.

Honda CR-V 2021 року

Honda CR-V має один з найдовших шильдиков на ринку позашляховиків. Негібридний CRV поставляється з силовим агрегатом потужністю 190 к.с. Гібридна версія поєднує в собі потужність чотирициліндрового бензинового двигуна з двома електродвигунами, щоб забезпечити кінцеву потужність 212 к.с.

Kia Telluride 2021 року

Автомобіль вміло упакований і стильно розроблений, це - майже розкішний позашляховик, який відповідає всім вимогам. У нього приголомшлива комплектація і ходові якості на вищому рівні. Telluride пропонує спокійну і впевнену їзду з дуже детальним і безшумним салоном.

Ford Expedition 2021 року

Цей гігант від Ford - кращий повнорозмірний варіант трирядного позашляховика. Запущений у 2018 році Ford Expedition четвертого покоління отримав потужний двигун Ford EcoBoost з подвійним турбонаддувом V6. Оновлена підвіска зробила позашляховик комфортним і підвищила його прохідність.

Land Rover Defender 2021 року

Ідеальний варіант для тих, хто шукає розкішний позашляховик середнього розміру. В 2021 році Land Rover відійшов від міцного образу 4x4, який ми завжди асоціювали з Defender. Є також безліч варіантів персоналізації, які ви можете вибрати - починаючи з дводверного Defender 90 або чотиридверного Defender 110 з кузовом.

Volvo XC40 2021 року

Це шведське диво - не просто засіб пересування з пункту А в пункт Б, це спосіб життя. Витонченість починається з сучасної і чіткої естетики XC40. Це такі речі, як мішок для сміття і гачок для сумки в бардачку. До того ж Volvo XC40 непогано їздить і оснащений найсучаснішими технологіями безпеки.

Як писав "Апостроф", раніше експерти назвали кращі компактні позашляховики, які відрізняються надійністю і не бояться поганих доріг.