RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Вбивство 7-річної дівчинки під Херсоном: односельці вказали на дивні речі в справі

З'явилася інформація про те, що односельці вбитої дівчинки в селі Щасливе, Херсонська область, вказали на дивні речі в справі про розслідування вбивства дитини. А через те, що підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової наклав на себе руки, перебуваючи в СІЗО, правду дізнатися буде ще складніше.

Про це повідомляє сайт “КП в Україні”.

Одна з мешканок населеного пункту Щасливе заявила, що вона і її сім'я живуть в невіданні, їм нічого не говорять і вони нічого не знають. Мешканка села була вражена роботою співробітників правоохоронних органів, за її словами, вони отримали нагороди, премії, а потім просто "скинули справу".

"Ми в селі живемо і знати не знаємо, він це чи ні, один він був чи ні. Коли ми задаємо питання, нам говорять, що це" таємниця слідства ", не думаю, що це нормально. Зараз ось дізналися, що він помер, для нас це означає, що ми так і не дізнаємося, дійсно він є вбивцею чи ні ", - говорить місцева жителька.

Після події в селі Щасливе жителі розділилися на два табори. Вони згодні з тим, що працівники правоохоронних органів затримали справжнього гвалтівника і вбивцю, і він вже на тому світі, а значить, справу закрито. Інші губляться в сумнівах. Люди так і не дізналися всієї правди, бо співробітники правоохоронних органів вважають за краще мовчати, а не говорити.

Дітей на вулиці вже не пускають, хоча раніше, за словами місцевої мешканки, всі були дружні і гуляли великими компаніями. Після цього випадку люди придивляються один до одного, чи немає серед них якогось маніяка, або ж тієї самої людини, яка розправилася з Марією. Справа в тому, що "дядя Коля" більше нагадує людину, у якого проблеми зі спиртними напоями, а не того, хто здатний когось вбити.

Жителі Щасливого кажуть, що їм здається дивним той факт, що підозрюваний, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, якось зміг заховати тіло Марії, а вночі перенести його в недобудоване сільгоспприміщення до одного з сусідів. Крім цього, вбивця ще й зробив це під час патрулювання поліцейськими собаками. За словами місцевих жителів, таке складно здійснити, навіть коли ти тверезий.

"Коли він пив, він ходити нормально не здатний. Я добре цю людину знаю, часто бачуся з ним, а тут він якось пив ще й успішно переховувався від поліції, щось не сходиться", - говорить мешканка Щасливого.

Раніше з'явилося відео з зізнанням чоловіка в скоєнні вбивства.

Як повідомляв "Апостроф", про підозрюваного відомо, що його звуть Микола. 62-річний чоловік відрізнявся жорстокістю, на його рахунку три судимості за хуліганство і побиття людей. Микола жив один по сусідству з убитою Машею, і дружив з її батьком. Зловживав алкоголем, і під його впливом ставав некерованим.