RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Обрано нового голову "Суспільного": що про нього відомо

Наглядова рада Суспільного мовника 27 квітня обрала Миколу Чернотицького новим головою правління "Суспільного" - він отримав 10 голосів з 15.

Про це повідомляє "Суспільне".

"Я продовжую працювати з командою, поки у нас річний план діяльності компанії, ми йдемо по ньому. Тому нам треба доукомплектувати членами правління і продовжити роботу. Також стоїть велике завдання для Суспільного мовника - це провести якісно Олімпіаду", - сказав Чернотицький.

До другого етапу наглядова рада допустила чотирьох кандидатів на посаду голови правління Національної громадської телерадіокомпанії України - Віталія Докаленка, Оксану Цибулю, Миколу Чернотицького і Андрія Шаповалова. Претенденти виступали відповідно до алфавітного порядку їх прізвищ. Кожен з них мав 20 хвилин для презентації.

Протягом 30 календарних днів з дня оголошення переможця конкурсного відбору голова наглядової ради від імені наглядової ради НСТУ повинен укласти контракт з новообраним головою правління НСТУ.

Микола Чернотицький народився 1984 році в місті Мена Чернігівської області. З 2017 року і до цього часу був членом правління Суспільного мовника АТ "НСТУ", відповідальним за адміністративно-господарський напрямок і регіональний розвиток.

У 2019 тимчасово виконував обов'язки голови правління Суспільного мовника. У 2015-2017 роках Чернотицький був генеральним директором Сумської обласної державної телерадіокомпанії. До цього з 2010 по 2013 рік працював головним редактором газети "Суми і сумчани".

Нагадаємо, комітет з питань свободи слова на засіданні 14 квітня розглянув ситуацію з блокуванням українських ЗМІ, зокрема "Апострофа".