RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Тягла дитину по землі: в Запоріжжі розгорівся гучний скандал в садку, відео

У Запоріжжі вихователька дитсадка №109 жорстоко поводилася з дитиною. Вона спочатку забула свого вихованця на дитячому майданчику, а потім схопила його та потягнула до інших дітей.

Відео цього моменту опублікували на сторінці громадської організації "Хочу вчитися!" у Facebook 28 квітня. Сама подія, за словами авторів поста, сталася 2-3 місяці тому.

Вихователька написала заяву за власним бажанням на звільнення.

"Результат знаєте який? Звільнення за власним бажанням. Так само як і на попередньому місці роботи. Без відповідальності, не виносячи сміття з хати. Можливо, це ваша нова вихователька, яка при зустрічі мило посміхається", - написала в пості керівниця ГО "Хочу вчитися" Катерина Зверева.

Так, відео починається з того, як розгублена дитина самотньо стоїть на подвір'ї дитсадка. Через деякий час вибігла розлючена вихователька та потягла сильно його за руку в напрямку приміщення, дитина навіть йти не могла - ноги волочилися по землі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, на судовому засіданні в Шевченківському райсуді Запоріжжя вихователька нелегального дитячого садка Ірина Суханова, яку підозрюють у вбивстві дитини, повідомила про її побиття в слідчому ізоляторі.