RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Медведчук - диявол, Ківа - наркоман: відомий журналіст влаштував "шоу" біля генпрокуратури, відео

Біля Офісу Генпрокурора, куди у середу, 12 травня, прибув нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук, стався інцидент. Коли прибічники Медведчука Ілля Ківа і Вадим Рабинович давали коментарі, журналіст "Громадського" Богдан Кутєпов намагався їх перекричати, вигукуючи гасла на їх адресу.

Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі "Политика Страны".

Після того, як Віктор Медведчук зайшов у приміщення Офісу Генпрокурора, біля його однопартійців Вадима Рабиновича і Іллі Ківи зібралися журналісти, щоб отримати коментар з приводу оголошення про підозру Медведчуку. В цей час до приміщення підійшов журналіст "Громадського" Богдан Кутєпов, який почав голосно вигукувати образи на адресу політиків.

"Ківа - наркоман, ОПЗЖ на нари, Медведчук - фашистський диявол, Ківа - кандидат наук, це пиз**ц, ОПЗЖ - це зло і буде горіти в пеклі", - кричав Кутепов, перекрикуючи брифінг політиків.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 11 травня, співробітники СБУ прийшли з обшуками в будинку народного депутата України Віктора Медведчука. Закрема, співробітники правоохоронних органів прийшли до будинку Медведчука по вулиці Монтажників в Києві.

Додамо, що народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука підозрюють у розкраданні ресурсів в Криму і в передачі Російській Федерації секретних даних оборонного характеру.