RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На аукціон виставили суперкар з "Форсажу" з "сюрпризом" всередині: фото

На аукціон виставили один з головних автомобілів сьомої частини франшизи "Форсаж" - купе Lykan HyperSport, відоме як перший арабський суперкар.

Про це пише "Авто Центр".

Для зйомок компанія виготовила десять автомобілів, тоді як серійних екземплярів вироблено всього сім. Деякі з трюкових купе були знищені під час зйомок. Частина з них представляла собою кузов HyperSport, встановлений на дешевий сталевий каркас.

Виставлений на продаж автомобіль ближчий до серійного, зокрема, у нього такий самий салон. Але він оснащений не 3,7-літровим твін-турбо німецької фірми RUF Automotive потужністю 770 к.с., а 2,7-літровим шестициліндровим двигуном на 240 к.с.

Як йдеться в оголошенні про продаж, стан авто залишає бажати кращого - у купе відірвані бічні дзеркала заднього виду і є подряпини на кузові. Крім того, у салоні відсутня приладова панель і пошкоджений інформаційно-розважальний дисплей.

До автомобіля додається кілька цифрових активів NFT, які, ймовірно, включають колаж із зображенням купе. За трюкових суперкар планують виручити від 750 тисяч до 2,5 мільйонів доларів.

Раніше "Апостроф" розповідав, що шанувальник трилогії "Назад в майбутнє" витратив 80 тисяч фунтів стерлінгів ($ 105 тис.), Щоб перетворити свій старенький DeLorian DMC-12 на легендарну машину кіногероїв.