RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Названо найпопулярніші в Україні пригнані з-за кордону авто: інфографіка

У квітні 2021 року імпортери авто з пробігом встановили рекорд, поставивши в Україну 40,5 тисяч легкових автомобілів, найпопулярнішою моделлю серед яких залишається Volkswagen Passat.

Рейтинг ТОП-20 найбільш затребуваних на українському ринку вживаних автомобілів опубліковано на сайті auto.ria.

Перше місце в списку вже тривалий час зберігає Volkswagen Passat. У рейтингу знову з'явилася Аudi A4, а ще один "новачок" Peugeot 308 піднявся в рейтингу на одну сходинку. Зменшився інтерес українських покупців до Nissan Qashqai і Opel Astra.

Більше в списку стало представників американського автопрому - при чому, не тільки США, але і Канади, Мексики та інші заокеанських країн, де є автовиробництво.

У цьому списку невелика кількість преміум-автомобілів: в квітні в Україну прибуло лише по одному McLaren і Lamborghini, і ще шість Maserati.

Найбільше купують українці автомобілів з бензиновим двигуном, їх в списку більше половини (56,1%). Електрокари у загальній кількості складають всього 1,5%, гібридні - 1,8%, чисто-газові - 1,9%, обладнані ГБО - 8,2%, дизельні - 30,4%.

Середній вік легковиків склав 8 років.

Як повідомляв "Апостроф", автомобільні експерти, за результатами опитування майже 20 тисяч водіїв, визначили 5 найкращих гібридних автомобілів, які дуже економічні і мають непогану динаміку.