RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Пропонують все "повирішувати": скандальний суддя Чаус заінтригував новим посланням

Скандальний український суддя Микола Чаус, який раніше заявив про готовність передати "своїм друзям" матеріали про людей, причетних до його викрадення, повідомив про пропозиції за гроші "вирішити" питання про його мовчання.

Відповідне повідомлення суддя Чаус опублікував в своєму Telegram-каналі.

За словами Чауса, після того, як він оголосив про зворотній відлік до часу передачі матеріалів про його викрадення правоохоронцям, йому почали надходити різноманітні пропозиції.

"Все що потрібно було, це просто написати: "Залишилося 10 годин ...". Відразу пішли пропозиції різного роду. В основному, пропонують замовкнути, зникнути, або якось домовитися, простіше кажучи: "повирішувати". Суми вражають, вже повірте", - заявив Чаус.

Також він додав, що він також почав отримувати важливу інформацію.

"Є й інша сторона, нарешті пішов взаємний обмін стоїть інформацією. Пазли складаються ідеально.Але ще трохи терпіння, друзі, швидко тільки кішки народжуються, а у нас не кішки...", - заінтирував Чаус продовженням своєї історії.

Раніше Микола Чаус вже записував відео, в якому заявив, що знаходиться в повній безпеці, але назвати своє місце перебування не може.

Як повідомляв "Апостроф", підозрюваний у хабарництві скандальний суддя Микола Чаус був викрадений в Молдові. Про викрадення стало відомо 3 квітня 2021 року. Викрадення судді потрапило на відео, яке розповсюдили в мережі.