RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Києві підпалили "казарму", де нардеп Ілля Ківа утримував своїх тітушок - Максим Жорін

У ніч на 25 червня в Києві невідомі підпалили базу нардепів від ОПЗЖ Іллі Ківи і Віктора Медведчука, де ті розміщували тітушок.

Про це повідомив третій командир полку "Азов", старший лейтенант Національної гвардії України Максим Жорін, пише Politeka.

"Сьогодні вночі якісь невідомі хороші люди підпалили базу бойовиків Ківи-Медведчука в Києві. Швидше за все, це та сама база, де ми в лютому блокували (їх). Тоді вони дружно трусили, що це просто спортивний зал, де проходять всеукраїнські змагання ...Самі ж і демонструють на відео - це приміщення використовувалося не для спорту, а як звичайні казарми для тітушок ", - йдеться в повідомленні Жорина,

Азовець назвав цю подію "закономірною і логічною" - з огляду на антиукраїнську діяльність Ківи і його бойовиків.

"Українці не збираються терпіти проросійських (діячів), які прикриваються боротьбою з неіснуючими фашистами. І якщо з правоохоронцями ОПЗЖ-шна тусовка планувала закрити питання за допомогою бабок, то з українським суспільством так не вийде", - зазначив Жорін.

При цьому Максим Жорін порадив усім молодим людям, які шукають підробіток, не зв'язуватися з такими як Ківа: "Це стає дуже небезпечно. І щось мені підказує, що його проблеми тільки починаються".

Як повідомляв "Апостроф",депутата Іллю Киву викликають на допит за інцидент, коли він одягнув шапку з комуністичною символікою.