RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Платний душ і неробочі розетки: відпочиваючі розповіли про жаху відпочинку в Кирилівці, відео

Відпочиваючі скаржаться на сервіс у курортній Кирилівці. Зокрема поганими враженнями про базу Ромашка, що розташована на Федотової косі, поділився волонтер з Черкас Павло Собко.

Відповідні відео він опублікував в Facebook.

Чоловік каже, що номери вони зняли бюджетні, знаючи, що в Україні за 100 доларів на добу на сім'ю з двох дорослих і двох маленьких дітей без харчування можна зняти гідне житло. А мультиварку, казан і продукти вони з собою привезли. Але отримали трешові умови і це за місяць раннього бронювання номерів на базі.

"Море Азовське класне. Медуз багато, але в цьому база відпочинку не винна. Це природа і нічого з нею не зробиш. А ось умови в номерах жахливі. Кондиціонер - одна назва. У кума в кімнаті з трьох розеток працювала одна, і в ту був включений кондиціонер ", - каже чоловік.

За його словами, змити солону воду прісною можна строго за розкладом, з 18.00 до 21.00 працював душ. "І це не безкоштовна послуга - з людини за один прийом душу потрібно платити 35 грн. Вдень діти купалися в морі і чи через медуз, то чи через солоне море у них почався свербіж. Діти плачуть, ми зі скандалом вже почали просити включити душ. Нам сказали: ось вам 5-літрова баклажка, набирайте воду і мийте. А, якщо щось не подобатися, їдьте додому ", - розповідає Павло.

Сім'я вирішили переїхати в Приморський район до моря, де умови були набагато краще.

В той час, як одні українці скаржаться на нашестя медуз та морських бліх на курорті в Кирилівці (Запорізької області), інші стверджують, що узбережжі чисте, і навала на ньому тільки туристів.