RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

На популярному українському курорті продають готель - коштує майже 1 млн доларів: фото

У центрі курортної Кирилівки продається елітний готель Villa SanRemo з басейном, сауною і рестораном за 900 тисяч доларів. Готель розташований на першій лінії - море знаходиться всього в 50 метрах.

Відповідне оголошення опубліковано на сайті ОLХ.

У п'ятиповерховому готелі площею 874 кв.м є 12 номерів VIP-класу. Зі слів продавця, будинок побудовано у 2015 році за всіма стандартами безпеки та оснащено пожежною сигналізацією. Також є ділянка землі площею 11 соток і компактний будинок для персоналу.

У Villa SanRemo встановлено ліфт фірми OTIC, на території - трансформатор, свердловина з системою фільтрації, сонячні колектори фірми Meibes, які використовуються для нагріву води та опалення басейну.

Басейн з морською водою оснащено гідромасажем і дошкою для стрибків у воду. Крім того, є дитячий майданчик, зона барбекю, SPA-зона з басейном, сауною на каменях і хамамом, зона барбекю і ресторан, який вміщує 60 осіб.

Кожен номер, площа яких становить від 27 кв.м. до 43 кв.м, складається зі спальні та санвузла з висококласною сантехнікою. Деякі номери можуть похвалитися балконом з видом на море і лиман.

Раніше ми писали, що в самий розпал пляжного сезону, українців приємно здивували ціни на відпочинок в курортній Кирилівці, яка знаходиться на березі Азовського моря.