RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Призначено першого заступника голови Нацполіції і керівника ДСР

У Нацполіціі 20 серпня відбулися кадрові зміни - першим заступником голови Національної поліції - начальником кримінальної поліції став генерал поліції третього рангу Михайло Кузнєцов. На посаду глави Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіціі призначений полковник поліції Валентин Копаєв.

Про це повідомляється на порталі МВС.

Михайло Кузнєцов понад 20 років працює в системі МВС, до цього призначення був керівником Департаменту оперативно-технічних заходів Нацполіціі.

Він брав участь в АТО і має статус учасника бойових дій. Організовував роботу постів радіоконтролю на території Донецької, Луганської областей, розстановку сил і засобів зведених загонів підрозділів оперативно-технічних заходів в районі проведення АТО і координував їх діяльність.

"Завдяки отриманій Михайлом Кузнєцовим оперативній інформації і прийняття своєчасних заходів при проведенні кількох масштабних спеціальних операцій вдалося запобігти значним втратам живої сили, зброї та автотранспорту Збройних Сил України та Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні.

У його завдання на попередній посаді входила організація і безпосереднє розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів. Серед них - злочини проти основ національної безпеки України.

Валентин Копаєв, який очолив ДСР, до свого призначення обіймав посаду начальника управління Департаменту оперативно-технічних заходів Національної поліції України.

Як повідомляв "Апостроф", 20 серпня у відставку подали начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Андрій Рубель та глава ГУНП на Буковині Анатолій Дмитрієв, який займав свою посаду протягом трьох років.