RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Їх пов'язує не лише секс: названо найміцніші сімейні пари за знаком Зодіаку

Астрологи назвали пари представників знаків Зодіаку, які є найбільш сумісними для спільного життя.

Як пише видання Mixer.lv, на початковому етапі відносин закоханість не дозволяє адекватно оцінювати ситуацію. Відповідно, фахівці радять заздалегідь знати, до чого можуть призвести взаємини в парі.

Овен і Близнюки

Знаки стихії вогню і повітря не можуть нормально жити один без іншого. Їх тягне один до одного, і у них відмінна сумісність - як духовна, так і сексуальна. Відповідно, ці відносини тішать обох партнерів, що фактично унеможливлює виникнення розбіжностей.

Стрілець і Лев

Ці знаки відносять до стихії вогню, що, втім, не заважає їм жити в цілковатій гармонії. Стрільці і Леви є енергійними та життєрадісними - відповідно, розуміють один одного з напівслова. Вони легко знаходять компроміс у конфліктних ситуаціях, тому рідко сваряться. Їм завжди весело і цікаво при спільному проведенні часу, тому їхні почуття не згасають навіть через багато років.

Терези і Овен

Два дуже комунікабельних знака, це допомагає їм знаходити взаєморозуміння не лише у спільних відносинах, але і під час спілкування з оточуюченням. Знайомі почасти заздрять парі, позаяк у них прекрасні стосунки. Хтось сумнівається в тому, що у них дійсно все так гладко, однак це правда. При цьому завдяки товариськості такі пари з успіхом досягають поставлених цілей.

Діва і Водолій

Представники цих знаків на перший погляд досить різні. У них різний підхід до життя, проте, створивши любовний союз, вони відмінно доповнюють один одного - знаходять спільну мову і використовують свої сильні сторони, аби допомогти у вирішенні найрізноманітніших завдань. Завдяки вмінню не сваритися через відмінності між собою такі пари і досягають успіху.

Скорпіон і Рак

Раки по своїй натурі - власники, тому є дуже ревнивими, оскільки не хочуть ділити свою кохану з кимось іншим. Однак жінки-Скорпіони навіть заохочують подібне ставлення, їм не потрібна увага від інших, якщо вони не сумніваються в любові партнера. Відповідно, рівень конфліктності на тлі ревнощів у цієї пари є мінімальним. Вони завжди перебувають у комфорті і відчувають любов один одного.

Козеріг і Телець

Знаки відносяться до стихії Землі, що допомагає їм легко знаходити спільну мову. Вони розуміють один одного з напівслова, немов перебувають на одній хвилі. Спочатку партнери стають друзями, а після того, як пристрасть вщухає, вони все так само насолоджуються спільним проведенням часу. Саме завдяки інтересу одне до одного навіть через багато років у них не проходить любов і взаємоповага.

Риби і Телець

Тельці є практичними людьми - реалістами, тоді як Риб астрологи називають мрійниками. Що, втім, не заважає таким парам побудувати міцний союз - Тельці допомагають Рибам побачити реальну картину світу, своєю чергою, Риби вчать Тельців бачити прекрасне в дрібницях. Такі партнери рідко конфліктують, і почасти такі відносини призводять до міцного шлюбу на все життя.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чотирьох знаків Зодіаку, представники яких найбільш скептично ставляться до кохання.