RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Суперечка чоловіка з дружиною в центрі Києва: заберуться чи окупанти з України, якщо за них молитися

У Києві на Софійській площі літня пара з Кропивницького Володимир і Олена яро сперечалися про дружбу та війну між Росією і Україною, про можливість миру між цими країнами. У суперечці подружжя зайняли протилежні позиції.

Про це вони розповіли в коментарі сайту "Апостроф".

Олена - віруюча, вона за мир між людьми. Вона разом з чоловіком приїхала з Кропивницького в санаторій поруч з Києвом. На Софійську площу пара прийшла відсвяткувати Покрову і День захисника. Володимир з Оленою взяли участь у молитві, а потім оглянули військову техніку.

Коли Олена говорила про мир, її чоловік додав, що хоче, щоб "москалі пішли геть" і щоб "Росія пішла звідси геть".

"Треба, щоб у нас із москалями була дружба, а не війна. Щоб була дружба, мир. А щоб не було війни – треба аби люди в Україні самі змінювались. Про росіян я не говорю – ми на них вплинути не можемо. Ми й на своїх співвітчизників вплинути не можемо... Треба, щоб Росія і Україна стали добрими, всі - віруючими людьми, тоді й настане мир. А поки люди будуть ненавидіти один одного, будуть жадібними – завжди буде війна", - висловила свою позицію Олена.

На питання чоловіка чи залишиться тут російська армія, жінка відповіла, що їх тут не буде, тому що росіяни "стануть добрими християнами і підуть".

"Треба за це молитися", - додала вона.

Володимир же вважає, що нічого не допоможе "поки Путін живий".

Більше про сварку подружжя в центрі Києва читайте в матеріалі "Апострофа": Чотири свята і палка суперечка подружжя через Росію: як у Києві відзначали 14 жовтня