RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Дитяче Євробачення 2021: визначилася представниця України

У неділю, 24 жовтня, стало відомо, хто представлятиме Україну на Дитячому "Євробаченні" у Франції. Це 14-річна Олена Усенко з Білої Церкви Київської області.

Про це повідомляє прес-служба національного відбору.

Дівчина боролася проти 10 інших учасників фіналу відбору, виконавши пісню "Важіль". Вона здобула найвищі 63 бали, з них 52 - від професійного журі і 11 - від глядачів.

Олена УсенкоФото: instagram.com/ellen_usenko/

До професійного журі увійшли представниця України на Євробаченні 2010 Alyosha, телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк, музикознавець Люба Морозова, головний редактор Karabas Live і музичний журналіст Ігор Панасов і представник України на дитячому Євробаченні 2020 Олександр Балабанов.

Через два місяці Олена вирушить до Парижа, де 19 грудня відбудеться фінал дитячого пісенного конкурсу.

Про неї відомо, що дівчина навчається вокалу в Katapulta art music school і брала участь у Національному відборі торік, однак тоді програла Олександру Балабанову.

Нагадаємо, що торішній відбір на дитяче Євробачення був відзначений скандалом - Національна громадська телерадіокомпанія України не допустила до конкурсу 12-літнього Максима Ткачука з Волині за участь у міжнародному пісенному конкурсі Stars of the Albion в Лондоні, який пов'язують з пропагандистською акцією Кремля.