RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Після снігу - дощ та сонце: синоптики розповіли про погодні "гойдалки" на вихідних

В Україні випав перший сніг, а найближчими вихідними, 20-21 листопада, в країні потеплішає, місцями навіть буде сонячно.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Синоптики також попередили, що 19 листопада у західних областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Синоптичній ситуації надано I рівень небезпеки, жовтий.

У суботу, 20 листопада, в Україні вдень стовпчики термометрів покажуть від +5 до +13 градусів, вночі прогнозується від -1 до 7 градусів тепла. Дощі пройдуть у Херсонській, Запорізькій, Полтавській, Харківській, Донецькій та Луганській областях. На решті території країни – хмарно.

Наступного дня, в неділю, 21 листопада, хмарність утримається у західних, північних та Київській областях, на решті території буде сонячно. Опадів ніде не очікується. Вдень прогнозується від +5 до +13 градусів, уночі стовпчики термометрів покажуть -1 до 7 градусів тепла.

Як розповідав "Апостроф", раніше начальник Українського гідрометцентру Микола Кульбіда заявив, що найближчої зими в Україні очікується до -30 градусів, але цей прогноз нібито не заснований на наукових даних. Максимальні зимові морози будуть у межах до -20 градусів.