RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Полтаві снігопади призвели до транспортного колапсу - скасовано десятки рейсів: фото та відео

Унаслідок сильного снігопаду у Полтаві 28 грудня, у місті утворився транспортний колапс: скасовано близько двадцяти авторейсів, із заметів витягують "Швидкі", легкові авто та вантажівки, розчищають від снігу спальні райони.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Полтавській області.

Протягом минулої доби рятувальники більше десятка разів долучались до ліквідації наслідків ускладнення погодних умов. Відбуксирувавши транспортні засоби на безпечну ділянку дороги, вони тим самим допомогли водіям 2 автомобілів екстреної медичної допомоги, 1 легкового та 14 вантажних машин, у яких перебували 22 людини.

Через негоду із центрального автовокзалу в Полтаві 29 грудня не виїхали автобуси у кількох напрямках. Зокрема, скасовані рейси в напрямку Дніпра, Глобиного, Кам'янського, Кривого Рогу та до Кобеляк. Такі дії вимушені через ожеледицю на автошляхах та снігопад. Рейс до Кобеляк планують відновити після обіду. Щодо решти - поки не відомо. Рейси у сторону Лубен, Пирятина, Решетилівки та Лохвиці курсують без змін.

Крім цього, у спальних районах міста працюють комунальники – до 5-ї години ранку їм вдалося розчистити усі магістральні дороги. Всього працювало 42 одиниці техніки. За словами заступника міського голови з питань ЖКГ Євген Ричка, удень робота продовжується.

Рятувальники просять водіїв вантажівок під час негоди утриматись від поїздок. Варто дотримуватись таких правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість, не порушувати правил маневрування, звертати особливу увагу на пішохідні переходи, слідкувати за дорожніми знаками.

Раніше ми писали, через негоду в Україні повалені дерева, райони без світла та ожеледиця.