RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Найкращі вітання для батьків з Новим роком 2022

Новий рік настане вже зовсім скоро і окрім святкових приготувань настав час подумати про привітання близьким.

"Апостроф" зібрав привітання з Новим роком для батьків.

Короткі вітання з Новим роком 2022 року у віршах та прозі

Рідні, з найчарівнішим, морозним святом! Нехай зима буде теплою, життя щасливим і яскравим. Менше клопотів, хвороб, тривог, не втрачайте оптимізму серед сірих буднів!

***

Я вам, улюблені, бажаю тільки щастя, море удачі і натхнення. Нехай кожен день буде зігрітий вашою любов’ю, турботою один про одного і ніякі морози вам будуть не страшні!

***

Мама, рідна, з прийдешнім! Не втрачай своєї енергійності, купайся у щасті, не хворій! Не дозволяй смутку з’являтися на порозі і смійся якомога частіше!

***

Папуля, з святом! У 2022-му я хочу, щоб ти був бадьорий духом і здоровий тілом. Зберігай прекрасний настрій, не забувай – всі труднощі швидкоплинні, а сонце завжди вигляне з-за хмаринок!

***

Нехай Новий рік не додасть жодного сивого волоска на ваші голови! Будьте здорові! Нехай ваш дім повниться сміхом онуків, як зараз ми наповнюємо наші келихи шампанським!! Всього найкращого в Новому 2022 році!

***

Дорогі батьки, ви - найкращі, і я бажаю вам всього найпрекраснішого: дивної радості, надзвичайних успіхів, чудового самопочуття, класного настрою! З Новим роком!

***

Дорогі мої батьки! Хоч за вікном зима, коли ви поруч, в моїй душі співають птахи і цвітуть троянди. Хоч би так було вічно! Нехай Новий рік буде для вас багатим на радісні клопоти, задушевні розмови і дзвінкі пісні.

***

З Новим роком, рідні мої батьки! Бажаю вам казкових, загадкових пригод і неймовірних, радісних спогадів. Нехай рік буде незабутнім і сповненим всіляких позитивних емоцій.

Раніше "Апостроф" розповідав про 9 подарунків на Новий рік, які можна купити в останній момент.