RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Під Харковом попрощалися із 35-річним ветераном війни на Донбасі: фото героя

У суботу, 8 січня, у Лозовій Харківської області попрощалися із 35-річним ветераном російсько-української війни на Донбасі Євгеном Городничуком, який помер 6 січня.

Про це повідомив журналіст Олександр Шульга на своїй сторінці у Facebook.

Чоловік мав другу групу інвалідності через осколкового поранення у хребет і ногу в бою на Вергунському роз’їзді в передмісті Луганська 5 серпня 2014 року. Доброволець другої роти з батальону "Айдар" звільняв Лутугине від російських окупантів. Він переніс декілька операцій і тривалий час лікувався у Луцьку.

Фото: facebook.com/OleksaSuray

Попрощатися з бійцем, якого називали "Гриць", приїхали його побратими з батальону, зокрема, колишній ротний командир Ігор Лапін "Зола". Відспівував Городничука священник Української греко-католицької церкви Андрій Насінник.

Євген Городничук працював помічником машиніста тепловоза на залізниці. Уродженець Лозової також виконував обов'язки голови міської організації ВО “Свобода”. Крім того, він був членом історичного клубу “Холодний Яр”.

Фото: facebook.com/OleksaSuray

Фото: facebook.com/OleksaSuray

Фото: facebook.com/OleksaSuray

Фото: facebook.com/OleksaSuray

Раніше "Апостроф" писав, на Волині загинув 48-річний захисник Донецького аеропорту Анатолій Євгенійович Левуш із села Береськ. У ЗМІ повідомляють, що рідні не можуть забрати його тіло з моргу.