RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Сніг, дощ та мороз до -13: синоптик "порадувала" українців свіжим прогнозом

У четвер, 3 лютого, в Україні випаде сніг - місцями йтиме мокрий сніг та дощ, а подекуди обійдеться без істотних опадів.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook.

На заході та півночі країни очікується сніг - у Миколаївській, Запорізькій, Луганській, Донецькій областях, а також у Криму та деяких районах Дніпра та області очікуються мокрий сніг та дощ. У центрі України, а також в Одеській, Херсонській, Сумській та Харківській областях обійдеться без істотних опадів.

На дорогах очікується ожеледиця і "каша", тому синоптик рекомендує водіям дотримуватися обережності. Температура повітря протягом дня четверга коливатиметься від -3 до 2 ℃. Найтепліше буде на півдні та сході України - там температура повітря прогріється до +2+6 ℃.

У Києві періодично йтиме сніг - на дорогах буде ожеледиця, також очікується поривчастий північно-західний вітер. Температура повітря вночі становитиме -2-5, вдень - від -2 до 1℃.

айхолоднішими очікуються ночі 4 та 5 лютого, -5-13 градусів. Проте далі знову градуси підтягнуться ближче до нуля", - пише Діденко.

Фото: Facebook / Наталія Діденко

Раніше ми повідомляли, що в Україні з приходом лютого погодна картина особливо не змінилася – за вікном падає сніг, а температура опускається нижче нуля. Найближчими днями ситуація не змінюватиметься.