RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Їх усіх повбивають: росіянин емоційно відреагував на відправлення строковиків на кордон України, відео

Російський солдат строкової служби поскаржився на дуже погану підготовку в армії на тлі чуток про відправку строковиків на війну проти України.

Боєць записав емоційне відеозвернення та оприлюднив його в TikTok, повідомляє Telegram-канал Оперативний ЗСУ.

Хлопець вкрай негативно сприйняв можливу участь у війні, адже строковики зовсім не готові, вони вміють тільки чистити сніг і тягати цеглу тягали, стріляли ж тільки кілька разів.

"Дізнався про таку інфу, що молодих пацанів відправляють... на Україну на війну. Точна інформація, написав мій знайомий... що їде в Україну воювати. Мені ось цікаво, Шойгу, Путін, хто там сидить при владі, куди ви відправляєте молодих пацанів? У нас міністр оборони, який строкову службу не служив, Шойгу не служив строкову службу, він не знає, що за х... твориться на строковій службі. Я сім місяців відслужив, ми разів два від сили на стрільбище сходили... чотири патрони вистрілили. Нам навіть не дали подивитися, куди потрапили... ще кудись магазин вистрілили - теж не дали подивитися...", - сказав солдат.

Він вважає, що на війну мають йти не лише контрактник, а й російській офіцери.

"Куди ти відправляєш молодих пацанів? Жодної військової підготовки. Просто перекидаєш строковиків. Щоб їх там убило? Що вони там зроблять? Ми всю строчку працювали: сніг чистили, цеглу тягали... Що вони на полі бою зроблять? Там їх усіх переб'ють. Відправляєш молодих пацанів, 18-ти літніх, 20-ти літніх. А за що? Відправ контрактників. Пів країни країни контрактників. Лейтенанти, усіляка х...єта сидить там на посадах. Ідіть, повоюйте, куди ви молодих пацанів рядових, звичайних людей кидаєте на війну?", - не зауважив боєць.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що бойовики в ОРДЛО проводять масові облави на тлі загострення ситуації на Донбасі та оголошення про евакуацію - серед тих, хто ризикує вирушити на фронт, не лише дорослі, а й діти.