RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

"Сафарі" на Полтавщині: мисливці знищують ворогів, що кинули 150 танків

Путінські окупанти йшли з Сум на напрямок Ніжин-Чергінів, але промахнулись та потрапили в Полтавщину, де на них почали справжнє полювання місцеві загони територіальної оборони.

Про це повідомляють місцеві жителі у Twitter.

150 одиниць техніки та особовий склад російських окупантів направлялись із Сум на Ніжин-Чернігів, де хотіли заправити свою техніку. Однак, українські байрактари знищили ворожі цистерни з паливом.

Путінські війська заблудились та зайшли на територію Полтавської області, поблизу міста Гадяч. За словами очевидців, вони зупинились там на 12-13 годин без палива, їжі та всього іншого. Колона ворожої техніки стояла в очікуванні бензовозів, але так і не дочекалась, адже місцеві почали виходити на них. Вороги одразу ж покинули свою техніку та почали втечу в ліси.

Наразі ж мешканці Гадяча, Полтави та навколишніх населених пунктів взяли до рук зброю та шукають окупантів для відплати за їхні діяння проти народу України. До того ж військова частина, яка вміє користуватись технікою, зафарбовує ворожі позначки та перевозить її до Полтави.

Обережно! Присутня нецензурна лексика!

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що протиповітряна оборона Повітряних сил продовжує завдавати істотних втрат авіації окупантів, бронетехніці та живій силі противника.