RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Не можуть перемогти військовими методами: СБУ попередила про нову підлість окупантів

Російські окупанти, які цинічно напали на Україну, не можуть перемогти українських військових у бою, тому все частіше використовують підступні методи.

Про підлі методи ведення війни попередили у Службі безпеки України.

У СБУ розповіли про випадки, коли в інформаційне поле спеціально вкидаються дані про нібито зрадників та диверсантів, публікуються їхні прізвища, номери авто – із закликом негайно затримати. Часто такі "вкиди" спрямовані проти співробітників силових структур та військових.

Мета цих "вкидів" очевидна: ворог намагається посіяти розбрат і спровокувати сутички та стрілянину між захисниками України.

СБУ закликали українців уважно ставитись до поширення неперевіреної інформації, особливо коли вона анонімна. А представників правоохоронних структур та Територіальної оборони ретельно перевіряти отримані дані.

"Шановні громадяни, якщо у вас є відомості про ДРГ, насамперед повідомляйте про це правоохоронцям. Бажано – із зазначенням контактного номера телефону, щоб інформацію можна було швидко перевірити та вжити необхідних заходів. Також можна надсилати інформацію на офіційний чат-бот ➡️ t. me/stop_russian_war_bot, де її буде перевірено", - написали в СБУ.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що російські спецслужби планують спецоперацію з дискредитації українців.