RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Окупанти кардинально змінюють тактику ведення війни: дані британської розвідки

Так звана армія Російської нацистської Федерації зазнає краху в Україні та змінює стратегію. Через абсолютний провал поставлених цілей, окупанти будуть діяти по-новому - більше терору мирного населення, адже протистояти ЗСУ вони не можуть.

Про це повідомляють у Міністерстві оборони Великобританії з посиланням на британську розвідку.

Країна-терорист Росія змінить тактику після постійний невдач на полі бою, а також через провал усіх операцій із захоплення великих українських міст. Тепер вони переходять до методів виснаження.

"Це, ймовірно, буде пов'язане з невибірковим застосуванням вогневої зборї, що призведе до збільшення жертв серед цивільного населення, руйнування української інфраструктури та загострення гуманітарної кризи", - стверджують розвідники.

Окупанти шоковані та морально знищені потужний опором українців.

До того ж у Міноборони Великобританії додали, що путінським режим посилює контроль над російськими ЗМІ, щоб навіть частина правдивої інформації не просочилась в отруйний пропагандистський інфопростір нацистської Росії.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що на Росії показують фейкові карти вторгнення в Україну, де нібито рашисти окупували майже половину України. Центр протидії дезінформації спростував черговий божевільний фейк нацистської пропаганди.