RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

"Відпустка" під дулами автоматів: окупанти силою створюють видимість курортного сезону на окупованих територіях

Російські окупанти створюють видимість благополуччя на зайнятих ними територіях України - під дулами автоматів вони організовують туристичний сезон на півдні нашої країни.

Про це повідомила у Telegram уповноважена Верховна Рада України з прав людини Людмила Денісова.

Вона зазначила, що наразі санаторії та бази відпочинку на території тимчасового окупованого Криму забиті пораненими російськими військовими. Тож у тимчасово окупованій Херсонській області рашисти вирішили влаштувати собі відпочинок у курортних місцях. Місцевих підприємців змушують відкривати бази відпочинку, кав'ярні, магазини та створювати безпечні та комфортні умови для відпочиваючих.

Йдеться, зокрема, про Арабатську стрілку - на сполох української влади також викликає і екологічна ситуація в районі Азовського моря. Через війну Росії проти України вона погіршується з кожним днем.

Раніше ми повідомляли, що Росія на захоплених українських теренах проводить таємну мобілізацію. У ряди окупаційної армії збираються закликати навіть жінок.

Також Людмила Денисова повідомила, що через фільтраційні табори на тимчасово окупованих українських територіях пройшли вже понад 1 185 тисяч наших громадян, яких насильно депортували до Російської Федерації.