RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Пропагандисти РФ відродили фейк про "візитку Яроша": відео

Фейковий ролик про "візитку Яроша" знову ожив – російські пропагандисти зняли сюжет про нібито знайдене місце базування українських підрозділів, де на столі "випадково" було виявлено візитку радника головнокомандувача ЗСУ, екс-лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша.

Читайте також: Активізація армії Білорусі на кордоні та оборона Донбасу: онлайн подій війни 28 травня

Відео постановки пропагандистів РФ опублікував колишній позафракційний депутат, військовослужбовець ЗСУ Борислав Береза у Telegram-каналі.

Він акцентував увагу на тому, що фейк про "візитку Яроша" і навіть відповідні меми з'явилися ще в 2014 році, проте рашисти досі не гидують його використовувати.

"Отже, телеканал "Зірка" знову знайшов "Візитку Яроша". Дебіли. Довго друкували. Довго підкидали. Довго шукали. Дебіли", - написав Береза.

Нагадаємо, у 2014 році після нападу невідомих на блокпост у Слов'янську, російські ЗМІ заявили про те, що на місці злочину у згорілому автомобілі було знайдено символіку УПА та візитку Дмитра Яроша. Тоді ж виявилося, що лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош ніколи не мав візиток, а картки, знайдені на блокпосту у Слов'янську, – звичайні офісні візитки.

Раніше ми публікували відео гучної операції ФСБ з візитівкою Яроша.