RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Коли в Україні похолодання зміниться спекою до +35: дата та карта погоди

Після досить свіжої, як для літа, температури в районі 18 градусів, вже найближчим часом найтепліша пора року знову почне вступати у свої права - стовпчики термометрів подекуди десь піднімуться до 35 градусів.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на дані погодного радара Ventusky.

Так, у неділю, 19 червня помітно потеплішає порівняно з попередніми днями. На заході України термометри покажуть 29-32 градуси. У центрі країни температура повітря триматиметься на позначці близько 29 градусів. При цьому на півночі України буде дещо "прохолодніше" - 27-29 градусів. Така сама температура буде і на півдні країни. При цьому у східній частині України термометри покажуть до 24 градусів.

Наступного дня, у понеділок, 20 червня, в Україну прийде справжня спека. Здебільшого термометри покажуть від 30 градусів. Зокрема, температура 33-34 градуси очікується на західній та центральній Україні, на півдні країни прогнозується 30-32 градуси. Такої ж температури слід очікувати і на сході країни. А от у деяких регіонах на півночі України буде дещо прохолодніше – близько 26 градусів.

У вівторок, 21 червня , спека в Україні продовжиться - після полудня практично на всій території країни термометри покажуть до 35 градусів. Холодне буде у Чернігівській та Сумській областях - там температура повітря складе до 24 градусів.

Раніше ми писали, що літо в Україні буде із "сюрпризами".