RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Бункерний фюрер" - він старий КДБіст: мольфарка пояснила прізвисько Путіна

Російського президента Володимира Путіна називають "бункерним фюрером", тому що він, як КДБіст комуністичних часів, довіряє виключно старим методам спілкування і сидить у закритому просторі.

Про це "Апострофу" розповіла мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовські.

Вона прокоментувала те, що існує багато розмов про надання Путіну неправильних даних, зокрема про те, що українці нібито чекали на прихід російських окупантів. Мовляв, дані надають люди, які послуговуються здібностями екстрасенсів. Мольфарка стверджує, що Путін дійсно більше нічому іншому не довіряє: ані інтернету, ані різним гаджетам. Оскільки знає, що це небезпечно, адже терориста Бен Ладена вистежили саме через телефонний дзвінок.

"Тому він, як старий КДБіст комуністичних часів, довіряє старим методам спілкування - тим самим докладам, які приносять йому на папері. Він швидше повірить своїм шаманам... ніж повірить людям, які мають вдома інтернет і бачать, що відбувається в світі. Тому його і назвали "бункерним фюрером". Тому що він сидить в закритому просторі і довіряє та користується тільки тією інформацією, яку йому приносять та ставлять на стіл", - каже вона.

Магдалена Мочіовські переконана, що глава Кремля користується послугами шаманів і довіряє інформації, яку вони йому доносять, і ті ж шамани мають управу на осіб, які його оточують.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Путіну вже нічого не допоможе, ні спеціальні гриби, ні сеча оленя – мольфарка Магдалена Мочіовські