RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Наступ ворога на кількох напрямках та авіаудар Бахмутом: вечірнє зведення Генштабу за 24 липня

Йде 151-день повномасштабної війни Російської Федерації проти України - окупанти продовжують обстрілювати населені пункти в Донецькій, Харківській, Чернігівській, Сумській областях, а також на півдні країни і намагаються вести наступ на деяких напрямках, але зазнають втрат у результаті героїчної оборони української армії.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

Противник обстріляв населені пункти Гай у Чернігівській області, а також Гудове, Білопілля та Старі Вирки Сумської області. Тим часом у Харківській області під обстрілом опинилися населені пункти Харків, Старий Салтов, Дергачі, Пришиб та інші.

На Слов'янському напрямі окупанти спробували встановити контроль над населеним пунктом Богородичне, але не маючи успіху, відійшли. На Краматорському напрямку українські війська відобразили штурми ворога у напрямках Верхньокам'янка – Верхньокам'янське та Білогорівка – Верхньокам'янське. окупанти, із втратами, відійшли.

На Бахмутському напрямку противник завдав авіаудару по населеному пункту Бахмут. Значними втратами та відступом завершилися спроби ворога покращити тактичне становище у напрямках Володимирівка – Бахмутське та Доломітне – Новолуганське.

Ворог втрачає особовий склад, але наполегливо продовжує спроби встановити контроль над територією Вуглегірської ТЕС.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що бойовики "Л/ДНР" визнали перевагу ЗСУ над армією РФ.