RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Діти від них не в захваті: чотири імені, які носять найгірші мами

У це важко повірити, але від імені, отриманого при народженні, може залежати навіть те, якою мамою виросте дівчинка.

"Апостроф" називає імена найгірших мам, від яких не будуть в захваті навіть їхні власні дітлахи.

Ольга

Це ім'я має неймовірно сильну енергетику, воно дарує своїй володарці сталевий характер, цілеспрямованість, уміння оперативно розуміти суть речей і після цього роз'яснювати їх простою мовою. Саме тому Ольги можуть бути відмінними вчителями чи особистими наставниками, але тільки в плані материнства вони не дуже здатні. Для того щоб стати другом для своєї дитини, Ольгам зовсім не вистачає чуйності і м'якосердечності.

Наталія

Це популярне і надзвичайно гарне ім'я з латини перекладається як "рідна", але, незважаючи на це, з материнством у жінок із цим ім'ям складається зазвичай не дуже. У пріоритеті у них турботи про побут, далі – про чоловіка і тільки після цього – про дитину, якщо її взагалі заводять у цій родині. Наташі можуть бути гарною хранительками домашнього вогнища, якщо виберуть відповідного чоловіка, але як мами вони часто надто безвідповідальні та інфантильні.

Оксана

Власниці цього імені з раннього дитинства показують себе як особистостей незалежних, сміливих та свавільних. Оксанам зазвичай важко підлаштовуватися під інших, бо вони згодні прислухатися лише до тих людей, хто зміг завоювати їхню повагу. Через що матерями володарки цього імені зазвичай стають жорсткими, надмірно строгими та неласковими.

Інна

Грецька форма цього імені звучить як одна з варіацій Іштар - богині плотської любові. З цього випливає, що буде найкращою коханкою, але не найкращою матір'ю. Власниці цього імені дуже активні та енергійні, їм подобається вивчати все нове та непізнане. Крім того, ці жінки часто змінюють чоловіків, через що у вихованні дітей можуть виникати різноманітні проблеми .

Також "Апостроф" писав про топ-3 найкращих мами по гороскопу, які обдарують дитину любов'ю та турботою.