RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Григорій Козловський нагороджений відзнакою ЗСУ "Доблесть і честь"

Командування Повітряних сил Збройних сил України нагородило відзнакою "Доблесть і честь" почесного президента футбольного клубу "Рух" Григорія Козловського. Це сталося перед матчем останнього туру благодійного чемпіонату Ліги ветеранів футболу Львівської області на підтримку ЗСУ, в якому "Рух" достроково за тур до завершення змагань посів перше місце.

Про це повідомляється на сайті ФК "Рух".

"Підтримуємо ЗСУ заради того, щоб ми якнайшвидше здобули головну перемогу – вигнати ворога з нашої землі. Нагорода – це віра в нашу Незалежність, нашу Свободу. Я впевнений, що це неможливо у нас відібрати. Це буде головною нагородою для всіх нас", – прокоментував Григорій Козловський.

У травні почесного президента футбольного клубу "Рух" Григорія Козловського нагородили "Знаком пошани" за вагомий внесок та допомогу Збройним силам України. Це найвища нагорода для цивільних.

У липні Григорій Козловський та благодійна організація "Рух у Майбутні" передали до військового шпиталю Львова два апарати вартістю 4 мільйони гривень.

У серпні президент жовто-чорних особисто передав двом львівським бригадам 6 військових вантажівок, екскаватор, сітки та 20 рацій, а також на його кошти виготовили півтисячі буржуйок, які незабаром вирушать на передову.